sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Hedelmällistä!



Hedelmät ovat mainio vastaisku värittömyydelle ja talvelle. Tähän aikaan vuodesta niitä taitaa tulla kaikkein eniten syötyäkin...luonnon vitamiineja.

Pakko tunnustaa, että viinirypäleistä ja juuston paloista napattu kuva on otettu jo joulun jälkeen. Juhlapyhinä saatan ostaa palan Ritari-juustoa. Se on minusta suorastaan törkeän hyvää viinirypäleiden kanssa. Ennen kuvausta murustin juustonlopun...



Sinne meni!:)


Eksoottisista hedelmistä suurinta herkkuani ovat kirsikka-ananas ja passionhedelmä. Aika tyyritähän ne ovat, mutta ostan niitä silti toisinaan. Hinnasta viis, kun maku on kohdillaan!





Hyvän maun ja vitamiinien lisäksi näistä saa paljon silmänruokaa.

Pirtsakkaa sunnuntaita!:)

Taina

12 kommenttia:

  1. Mmm... Minun suosiikkini on Kippari sulatejuusto. Siinä on ihana mieto savunmaku.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäiskin kokeilla. Lapsena en (tietenkään) tykännyt mistään voimakkaammista juustoista, mutta niin se makuaisti muuttuu...vai pitäisikö sanoa turtuu.;) Jossain vaiheessa söin melkein aina Aamupala-juustoa Realin kanssa. Oi että, se oli hyvää!:)

      Poista
  2. Ihania hedelmäkuvia. Siihen sun nörtteilykyssäriin vielä että mä lataan bannerin aina suoraan omalta koneelta, johon olen sen tietty tallentanut. Mallissa on palkki nimeltä ylätunniste. Siihen kun lataa kuvan omalta koneelta, pitäisi toimia. Toivottavasti olen nyt kartalla että mitä tarkoitat....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kati!:) Sain onneksi ratkaistua tuon pulman mieheni avulla. Kuva oli liian iso, mutta jostain syystä se ilmoitti joka kerta, että osoite on väärä. Sitä mä vähän epäilinkin. Piti siis hieman muokata sitä, niin johan onnistui! Ja nyt olen taas himpun viisaampi näissä. Sitä en kyllä osaa sanoa, että tuliko nyt sitten banneri-överit!;D

      Poista
  3. Ihania hedelmiä :P ananaskirsikoita ostan tosi usein ja nythän tein passionhedelmästä tätä: http://arkilove.blogspot.fi/2015/01/pure-passion.html - super raikasta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, ihan heti pitää tulla katsomaan sun reseptiä! En ole koskaan käyttänyt passionhedelmää muuten, kuin syönyt sitä ihan noin tuosta vaan, lusikalla suuhun.:D

      Poista
  4. En ole koskaan ostanut ananaskirsikoita tai passionhedelmää, apua! :D Appelsiineja ja päärynöitä on mukamas niin paljon "helpompi" ostaa, tuttua ja turvallista. Tuota Mirun passionherkkua on kyllä pakko tehdä joku päivä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! Nää on helppoja, kun ei tarvi edes kuoria varsinaisesti. Passionhedelmä veitsellä kahtia ja lusikoimaan. Kirsikka-ananaksesta kannattaa heittää noi lehdet pois ennen syömistä.;D

      Poista
  5. Hedelmät ovat ihania vitamiiniruiskeita ja kauniita väriläisikiä kotona ennen vatsaan pääsyäkin. Ostin edelliskesänä ananaskirsikan taimen ja se tuotti ihan oikeasti myös hedelmiä - jotka myös maistuivat ihan oikeille ;) Alkuun jännäsin osaisikon poimia hedelmät oikeassa vaiheessa, mutta eipä se loppujen lopuksi niin hankalaa ollutkaan. Käypä muuten kurkkaamassa blogissani. Siellä on haaste sinulle. Mukavaa sunnuntain jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, ananaskirsikantaimi voisi olla kiva kasvatettava! Kiitos ihanasta haasteesta.<3 Olin tosiaan ajatellut haastaa sut, kun sen haasteen Heidiltä sain. Aikomus on siis sua ilahduttaa, sillä sähän olet tässä hassteessa joka tapauksessa.:)

      Poista
  6. Kyllä oli upeaa silmänruokaa, vaikka varmasti sitä terveellisemästä päästä, mitä pitäisi syödä enemmän. Appelsiineihin olen nyt itse ihan koukussa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Appelsiinit ovat varmasti yksi terveellisimmistä koukuista, joihin voi kiinni jäädä.:)

      Poista